Tuinhaard

Was u direct verkocht toen uw vrienden hun nieuwe tuinhaard aan u toonden? Grote kans van wel, want u bent niet de eerste die van mening is dat de tuin wel een upgrade kan gebruiken. Kaggels.nl helpt u graag bij het uitzoeken van een kachel die perfect aansluit op uw wensen. Anders dan bij veel andere aanbieders het geval is, verzorgen wij het volledige fabricageproces van begin tot eind. Op dezelfde plek als waar de onbewerkte grondstoffen naar binnen worden gebracht, rolt enkele dagen later een op maat gemaakte tuinhaard van de band. Hoe romantisch wilt u het hebben?


Een tuinhaard als bbq? Het kan!

Nero, Justin, Troy en Magnus vormen samen het kwartet aan tuinhaarden van Kaggels.nl. Het mooie aan dit viertal kachels is dat ze stuk voor stuk te gebruiken zijn als barbecue. Nazomerdagen worden nu nog meer een feestje! Wilt u meer opties toevoegen aan het menu van uw eigen buitenkeuken? Ga dan voor de Troy of Justin. Deze buitenhaard heeft behalve een rooster ook een ovengedeelte, zodat u een pizza kunt bakken terwijl u nog maar eens proost op het leven met uw naasten.

De Tuinhaard van cortenstaal

Tuinhaarden komen in vele verschillende varianten voor. Toch wordt er het vaakst gekozen voor een tuinhaard van cortenstaal. Dit is niet voor niets. Het cortenstaal zorgt ervoor dat de tuinhaard niet gaat doorroesten. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van koper in de legering van de tuinhaard.

Een populair kenmerk van cortenstaal is dat de tuinhaard een mooie roestbruine kleur ontwikkelt met een warme uitstraling. Dat maakt dit een duurzame terrashaard en een echte eyecatcher in uw tuin of onder de overkapping!

Hoe kies ik de juiste inbouw tuinhaard?


Sommige producten in de wereld schaft u maar één (of hooguit twee) keer aan. Een inbouw tuinhaard is precies zo’n voorwerp die waarschijnlijk nog niet eerder in uw winkelmandje gelegen heeft. En als u na lang wikken en wegen besloten heeft om een tuinhaard te kopen, wilt u ook de zekerheid hebben dat uw beslissing de juiste is gebleken.

Wij van Kaggels.nl snappen goed dat u in het begin geen idee heeft wat er komt kijken bij de aanschaf van een kachel. ‘Kan een tuinhaard onder de overkapping?’, ‘hoe lang duurt het voordat de haard warm is?’ of ‘wat is de gemiddelde levertijd?’: het is zomaar een greep uit mogelijke vraagstukken die door uw hoofd spoken. U mag dit soort vragen altijd naar ons mailen. Stelt u ze liever telefonisch? Dat kan ook door te bellen naar 0646056726 of 0622538387.