Wij staan op de beurs Wonen & Co!

Vanaf donderdag 14 maart staan we 4 dagen lang op de beurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen. Dé beurs voor liefhebbers van alles wat met wonen te maken heeft. Dit jaar met een prikkelend thema “Spice it up”, vol pit, plezier en energie om opnieuw tienduizenden bezoekers te inspireren.

Waarmee gaan wij jou inspireren deze beurs?

We zijn sinds 2014 gespecialiseerd in het maken van buiten haarden van cortenstaal. Cortenstaal is een metaal legering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Het voordeel van deze eigenschappen is dat de kachel in weer en wind buiten kan blijven staan. Mocht je nou niet houden van het robuuste uiterlijk van een roestkleurige tuinhaard, dan is het ook mogelijk om je favoriete tuinhaard te laten stralen en coaten in een zwarte vuurvaste verf. In onze werkplaats zijn we verantwoordelijk voor het gehele productie proces, van het ontwerp, het lassen tot de aflevering bij je thuis.

Op onze stand op de beurs Wonen en Co vind je vijf verschillende tuinhaarden en een unieke houtopslagmodule. De tuinhaarden hebben ieder hun eigen stijl, vormgeving en eigenschappen. Welke stijlen dit zijn, dat mag je natuurlijk zelf komen ervaren op de stand. Zit je met een vraag en wil je daar graag antwoord op? Kom dan even op onze stand langs, want wij staan daar om antwoord te geven op al je vragen en we kunnen je uiteraard ook een goed advies op maat geven.

Zet in de agenda!

Van donderdag 14 t/m zondag 17 maart is de beurs Wonen & Co in Martiniplaza Groningen:

  • Donderdag 14 maart: 13.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag 15 maart: 13.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 16 maart: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 17 maart: 10.00 – 18.00 uur

Wil je ook onze “Kaggels” zien en ervaren, dan is dat reden genoeg om één van deze dagen naar de beurs Wonen en Co te gaan! Je kunt ons vinden op standnummer 610. Zien we je dan daar? Vergeet niet te vragen naar onze speciale beursaanbieding!