De 4 voordelen van een cortenstaal buitenkachel

De decembermaand is weer van start gegaan en dat betekent dat werkgevers weer massaal beginnen te strooien met eindejaarsbonussen. Dit jaar zal het lastig worden om het extraatje uit te geven aan evenementen of kerstdiners, omdat de coronapandemie het wederom niet toelaat om de hort op te gaan dit jaar. Des te meer reden om het thuis gezellig te maken! Een cortenstaal buitenkachel vormt een stap in de goede richting. Waarom een cortenstaal buitenkachel zo geschikt is, vertelt Kaggels.nl in dit blog door 4 voordelen uit te lichten.

Warmteafgifte

Komt een cortenstaal buitenkachel je toe, dan weet je zeker dat je er warmpjes bij zult zitten deze winter. Stook je het vuurtje namelijk op achter het huis, dan kun je rekenen op heerlijke hitte. Het gedroogde hout zal zo’n goede basis vormen voor de vlammen om om zich heen te pakken, dat het de temperatuur aanzienlijk zal doen stijgen in de tuin.

Verplaatsbaar

Pluspunt dat evenmin onbenoemd mag blijven, is de mogelijkheid om de cortenstaal buitenkachel te verplaatsen. Waar dezelfde plek van een open haard eerder een keerzijde dan voordeel vormt, is een cortenstaal buitenkachel van Kaggels.nl  te verrijden. Op voorhand bepalen waar een cortenstaal buitenkachel komt te staan is dus niet noodzakelijk, want dit kun je elke dag opnieuw beslissen.

Niet alleen warmtebron

De cortenstaal buitenkachel fungeert niet alleen als warmtebron. Onze handgemaakte haarden zijn tevens als buitenkeuken te gebruiken. Het ingebouwde rooster verschaft je als keukenprins(es) ruimte om burgers te bouwen of ronde schijven om te toveren in overheerlijke pizza’s van eigen deeg.

Sfeermaker

Naast warmtebron en buitenkeuken, heeft de cortenstaal buitenkachel ook een positieve uitwerking op de algehele sfeer bij jou achter het huis. Na het aanwakkeren van het vuurtje is er een aangenaam knisperend haarvuurtje hoorbaar en ook het knaloranje vuur doet een duit in het zakje wat betreft het brengen van een sfeer.