Het bestelproces

Wanneer u een bestelling heeft gedaan op onze site zijn er een aantal stappen die volgen. Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Kijk ook even op onze veelgestelde vragen pagina. Een normaal besteltraject gaat als volgt:

Bestellen

De eerste stap is het bestellen van een van onze producten. Als u een keuze heeft gemaakt voor een product gaat u naar de winkelwagen en vult u daar de benodigde gegevens in. Betalen kan op 3 verschillende manieren (zie onze pagina over betalen).

Bevestiging

Als u de bestelling op onze site heeft afgerond ontvangt u van ons een email met daarin de bevestiging van de bestelling en het ordernummer.

Levering

Na het ontvangen van de betaling gaan wij het product voor u gereed maken, we geven in de productomschrijving zo duidelijk mogelijk aan wat de verwachte levertijd is.

Navraag

Heeft u vragen over het bestelde product? Bijvoorbeeld over de levertijd. Stuur ons dan een mail en vermeld daarbij het bestelnummer.

Ontevreden over uw bestelling?

Bent u ontevreden over de ontvangen product laat het ons dan weten, zie de pagina ruilen en retourneren of onze klachten pagina.