Pizzaoven buiten

Hoe klinkt een pizza oven buiten u in de oren? Fantastisch toch! Met een pizza oven van Kaggels.nl haalt u een stukje van Bella Italia naar uw achtertuin. Wij bieden twee verschillende soorten houtkachels aan die tevens als pizza oven gebruikt kunnen worden: de Troy en de Justin. De oven bevindt zich op heuphoogte en is gemakkelijk te openen en sluiten met een klep, zodat de pizza gemakkelijker zijn warmte kan behouden. Nadat u de juiste ingrediënten in huis heeft gehaald, is het tijd om een deegbodem te beleggen met een likje tomatenpuree, wat kaasstrooisel en wat reepjes ham of paprika. Wedden dat uw eigen creatie qua smaak in de buurt gaat komen van de pizza’s die u at aan de voet van het Colosseum in Rome?

Pizza oven houtgestookt voor buiten

De Troy en Justin zijn allebei te gebruiken als een houtgestookte pizza oven voor buiten. Deze haarden worden net zoals normale kachels opgestookt met hout. Aangezien u het vast prettig vindt om het stookmateriaal binnen handbereik te hebben, zijn deze haarden voorzien van een gat aan de onderzijde. De ontwerpers van Kaggels.nl hebben dit bewust gedaan, zodat u hier de speciaal op maat gemaakte houtopslag kunt plaatsen.

Deze past precies onder de buiten pizza oven, zodat u nooit ver hoeft te lopen om uw kachel verder op te stoken. Wilt u het uzelf extra gemakkelijk maken? Bestel er dan ook nog een pizzaschep bij. Door de lengte van de steel en het grote oppervlak van het blad kunt u de pizza op gemakkelijke wijze uit de oven halen. Dat voorkomt ongelukken. Kleine investering, groot plezier!

De pizzaoven voor buiten van cortenstaal

Normaal als u visite ontvangt, mist u een aanzienlijk deel van de conversaties doordat u aan het ploeteren bent in de keuken. Het leuke aan een cortenstaal pizza oven van Kaggels.nl is dat u het eten kunt bereiden waar uw gasten bij zijn. Terwijl u de deegbodem in gereedheid brengt en uw partner het vuurtje opstookt, bespreekt u de voorbije periode met uw vrienden of familie.

Shared dining wint de voorbije jaren steeds meer aan populariteit in horeca. Maar wist u dat u dit principe van gedeeld eten ook kunt toepassen met een pizza oven? Doordat de ruimte in de oven redelijk beperkt is en er geen viertal pizza’s in passen, kunt u de maaltijden met elkaar delen. Aan het einde van de avond heeft iedereen dan alsnog een volle buik én meerdere varianten geprobeerd.

Wat kan ik nog meer met mijn pizza oven in de tuin?


De Troy en Justin, de pizza ovens voor bij u in de tuin, kunnen eveneens voor een compleet andere maaltijd zorgen. Door de aanwezigheid van het iets lager gelegen rooster, is de kachel eveneens te gebruiken als barbecue. Overigens hoeft u de kachel niet standaard als pizza oven in de tuin te gebruiken. Het is ook gewoon mogelijk om het als haard te gebruiken in plaats van als buiten pizza oven.

Buitenhaard | Buitenkachel | Tuinhaard | BBQ Ring |
Cortenstaal outdoorovens