Pizzaoven buiten

Hoe klinkt een pizza oven buiten u in de oren? Fantastisch toch! Met een pizza oven van Kaggels.nl haalt u een stukje van Bella Italia naar uw achtertuin. Wij bieden twee verschillende soorten houtkachels aan die tevens als pizza oven gebruikt kunnen worden: de Troy en de Justin. De oven bevindt zich op heuphoogte en is gemakkelijk te openen en sluiten met een klep, zodat de pizza gemakkelijker zijn warmte kan behouden. Nadat u de juiste ingrediënten in huis heeft gehaald, is het tijd om een deegbodem te beleggen met een likje tomatenpuree, wat kaasstrooisel en wat reepjes ham of paprika. Wedden dat uw eigen creatie qua smaak in de buurt gaat komen van de pizza’s die u at aan de voet van het Colosseum in Rome?

Is de pizza oven voor buiten houtgestookt?

De pizza ovens Troy en Justin zijn beide houtgestookt. U zult het dan ook vast prettig vinden om verzamelde stronken en takken binnen handbereik te hebben als u lekker aan het stoken bent. De Troy en Justin zijn op een dusdanige manier in elkaar gezet dat er wat ruimte is overgelaten aan de onderzijde. U kunt er voor kiezen om een speciaal op maat gemaakte houtopslag bij te bestellen, die net als alle andere producten van Kaggels.nl volledig door onszelf geconstrueerd is. Deze past precies onder de pizza oven, zodat u nooit ver hoeft te lopen om uw kachel verder op te stoken. Wilt u het u zelf extra gemakkelijk maken? Bestel er dan ook nog een pizzaschep bij. Maak het uzelf makkelijk door er een pizzaschep bij te bestellen. Door de ruime lengte van de steel en het grote oppervlak van het blad kunt u de pizza op gemakkelijke wijze uit de oven halen. Dat voorkomt ongelukken. Kleine investering, groot plezier!

De pizzaoven voor buiten van cortenstaal

Pizzaovens voor in de tuin worden steeds populairder. Hierdoor komen er steeds meer varianten beschikbaar voor u. Toch wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een pizzaoven van cortenstaal. Dit is niet zonder reden. Het cortenstaal zorgt ervoor dat de pizzaoven buiten niet gaat doorroesten. Het aanwezige koper in de legering van de pizzaoven zorgt hiervoor.
Een ander populair kenmerk van pizzaovens voor in de tuin is dat er na een tijdje mooie roestbruine kleur ontwikkelt. Deze roestbruine kleur geeft de pizzaoven een warme uitstraling. Dat maakt deze pizzaoven een ware eyecatcher in uw tuin of onder de overkapping!

Wat kan ik nog meer met mijn pizza oven in de tuin?


De Troy en Justin, de pizza ovens voor bij u in de tuin, kunnen ook zorgen voor een compleet andere maaltijd. Door de aanwezigheid van een iets lager gelegen rooster, is de kachel ook te gebruiken als barbecue. Overigens dient de kachel niet louter als keukentje, want uiteraard kunt u deze haarden ook gewoon gebruiken om lekker warm te worden!