Outdoor Cooking bij Kaggels.nl

ONiets leuker dan en stijlvolle, functionele buitenkachel om je tuin of terras een unieke toets te geven. Wil je er echter nog meer van genieten, dan is vertrouwen op een professional voor de bouw van je kachel een goed idee!

Kaggels is dé specialist op het vlak van buitenkachels – en wel dankzij een uitstekende expertise, ervaring en het gebruik van kwalitatieve materialen. Outdoor cooking wordt dankzij een nieuwe buitenkachel zoveel gemakkelijker én aangenamer. Waarom zou je nu op Kaggels moeten vertrouwen als je een nieuwe buitenkachel met barbecue nodig hebt?

Tuinhaard Kaggels.nl

De meerwaarde van Kaggels.nl

Al sinds 2014 houdt Kaggels.nl zich bezig met het vervaardigen van buitenkachels uit cortenstaal. Het idee om een buitenkachel met barbecue te combineren, gaf de aanzet voor een uniek productieproces waarvan zowel comfort als efficiëntie het resultaat zijn.

Wat kan Kaggels.nl je nu precies bieden? Een overzicht van de voordelen is hier wel op zijn plaats!

1. Cortenstaal: duurzaam én mooi

De buitenkachels van Kaggels.nl worden uit zogenaamd cortenstaal vervaardigd. Dit is een legering van ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Het resultaat is een metaal dat even sterk is als roestvast staal en dankzij een dikke oxidelaag binnenin niet wordt beschadigd door zuurstof. Het oxidatieproces duurt maximaal 8 weken en daarna krijgt de kachel een unieke, roestbruine uitstraling.

2. Een uitgebreid aanbod aan kachels

Als je een buitenkachel wil kopen voor outdoor cooking, dan wil je natuurlijk zelf kunnen kiezen welk model. Bij Kaggels kan je daarop rekenen! Er zijn meer dan genoeg modellen, elk met hun eigen naam en karakteristieken. Van de veelzijdige Troy buitenkachel met een rustieke look tot een model dat is behandeld met een eerder moderne zwarte, vuurvaste coating, alles kan.

3. Extra voorzieningen voor aangenamer outdoor cooking

Ten slotte vind je bij Kaggels.nl ook een aantal handige hulpmiddelen die je de mogelijkheid geven om aangenamer en efficiënter eten te bereiden op je nieuwe buitenkachel. Zo kan je een kachel uitbreiden met een antispatscherm om veiliger te koken. Ook een handige pizzaschep en zelfs een magnetische thermometer behoren tot het aanbod!

Kaggels.nl: kwaliteit én diversiteit in één

Kaggels bied je niet enkel een breed gamma aan buitenkachels maar neemt ook nog eens de volledige productie van de kachel – van het ontwerp tot het lassen – helemaal op zich. Daarbij wordt de kachel bij jou thuis geleverd, zodat je die meteen kan installeren en gebruiken. Outdoor cooking is op zich al een aangename bezigheid, maar dankzij de kachels van Kaggels wordt het nog veel leuker, veiliger én doeltreffender!