5 manieren om meer te genieten van je tuinhaard en veranda

Als je het Kaggels.nl vraagt, dan zijn er weinig dingen die zo goed hand in hand gaan als een tuinhaard en de veranda. Doordat je een overkapping hebt, hoef je je nooit druk te maken om de weersvoorspellingen en aangezien de kachel voor warmte zorgt heb je het nooit koud. In feite zou je kunnen zeggen dat deze combinatie de perfectie probeert te benaderen.

Maar als je het nog knusser wilt maken dan het al is, hoe doe je dat dan? In dit blog bespreken we een aantal tips die de tuinhaard en veranda tot een nog beter koppel maken.

Koop wat spellen

Online, online en nog eens online. Tegenwoordig is men bijna niet meer weg te slaan achter tablets, laptops en telefoontjes. Tijd voor elkaar maken we daardoor een stuk minder. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Met het knisperende geluid van de tuinhaard op de achtergrond, is het erg gezellig om een spelletje te spelen. Voor nog geen tientje koop je al een spel in de speelgoedwinkel, dus om het geld hoef je het niet te laten. Wordt het ‘good old’ Monopoly, het nieuwere Qwixx of het strategische Cluedo?

Schaf decoratie aan

De kachel vormt het absolute pronkstuk onder je veranda. Maar dat betekent niet dat het bij die aankoop hoeft te blijven. Posters, potjes en andere prullaria zullen er namelijk eveneens voor zorgen dat de veranda tot leven komt. Deze accessoires hoeven niet de halve wereld te kosten, dus het is zonde om deze kans niet aan te grijpen.

Zorg voor sfeerverlichting

Deze manier ligt in het verlengde van de vorige tip, al is het wel iets anders. De tuinhaard onder de veranda zal uiteindelijk de grootste sfeermaker zijn, maar wat extra licht in de duisternis kan nooit kwaad. Een voorbeeld van sfeerverlichting die het vaak goed doet, is prikverlichting. Dit soort lichtstrengen bungelen vaak boven het terras van hippe eettentjes. De kracht van dit type licht zit ‘m in de eenvoud!

Regel een snoeptrommel

Gezelligheid: dat is waar het om draait als je een tuinhaard van Kaggels.nl hebt aangeschaft. En wie ‘knus’ zegt, zegt automatisch ‘eten’. Het is dan ook heerlijk om af en toe wat te snaaien. Bovendien staat het heel gezellig en hoef je niet iedere keer naar binnen om je lekkere trek te stillen. Kikkers, spekjes of zuurtjes: wat je er ook in stopt, het wordt genieten geblazen!

Plaats een filmkast

Na een lange week werken heb je niet altijd zin om lange conversaties te voeren met je partner. Samen naar een foute film kijken onder de veranda is dan soms fijner. Tover een oude kast om tot een filmkast, die je vult met hedendaagse films en films van vroeger. Plezier voor tien!