Buitenkachel

Overweegt u al geruime tijd om een buitenkachel aan te schaffen, maar twijfelt u welke haard het beste past in uw buiteninterieur? Kaggels.nl is sinds 2014 een begrip in de wereld van buitenkachels. Wij verzorgen het productieproces van A tot Z, waardoor u straks de beschikking heeft over een volledig door ons gemaakt product. Met een buitenhaard van Kaggels.nl kunt u langer buiten zitten dan ooit tevoren. Schenk nog even een glaasje rosé in voor u en uw partner terwijl u de zon steeds kleiner ziet worden in de verte. Het knisperende geluid van de buitenhaard in combinatie met in het rond vliegende vonkjes zorgen voor een knusse atmosfeer. Gewoon bij u in de achtertuin!

Een buitenkachel met bbq aanschaffenDe makers van Kaggels.nl kunnen ook een buitenkachel bbq voor u fabriceren. Omschrijft u uzelf als een echte Bourgondiër die van lekker eten geniet, dan is deze haard onmisbaar voor u. Bestelt u de Magnus, Nero, Troy of Justin, dan wordt u een trots bezitter van een alles-in-een haard. Eigenlijk is er niets waar deze haard niet over beschikt! Aan de onderzijde van deze haarden is een opening geconstrueerd. Hier kan uw steak de boeuf rustig gaar worden terwijl u lekker opwarmt. Maar dat is nog niet alles. Sommige buitenkachel barbecues hebben ook nog een gedeelte waar u een met tomatensaus bedekte deegbodem kunt laten evolueren tot een overheerlijke steenovenpizza. Er gaat een wereld voor u open!

De buitenkachel van cortenstaal

Buitenkachels komen in veel verschillende varianten voor. Toch wordt er vaak gekozen voor een buitenkachel van cortenstaal. Dit is niet voor niets. Het cortenstaal zorgt dat de buitenkachel niet gaat roesten. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van koper in de legering van de buitenkachel.

Een populaire eigenschap van cortenstaal is dat de buitenkachel een prachtige roestbruine kleur ontwikkelt met een warme uitstraling. Dat maakt dit een duurzame buitenkachel en een echte blikvanger in uw tuin of onder de overkapping!

De opties voor een buitenkachel in uw veranda 


Wij zijn ook in staat om een buitenkachel in uw veranda in te bouwen. Kaggels.nl heeft zelf een afvoer ontwikkeld in haar werkplaats die speciaal gemaakt is voor uw overkapping. Deze afvoer zorgt ervoor dat er niet te veel hitte blijft hangen in uw veranda en het leefbaar blijft. Wel zo fijn! Door te kiezen voor een inbouw buitenkachel bent u altijd verzekerd van een warm verblijf, zodat u en uw visite lekker kunnen blijven zitten na het diner. Neem gauw een kijkje in onze webshop en haal de warmte in huis! Behoeft u wat hulp bij het uitzoeken van een exemplaar? Geen vraag is ons teveel, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!