Buitenhaard

Vond u het vroeger ook zo gezellig als uw vader de openhaard aanstak? Breng het gevoel van vroeger terug in uw eigen tuin door een buitenhaard van Kaggels.nl te bestellen. Onze buitenhaarden zijn volledig door onszelf geproduceerd en wij kunnen eveneens de inbouw van uw buitenhaard verzorgen. Door een buitenhaard aan te schaffen kunnen fleece jasjes en wollen sokken voor eens en altijd in de kledingkast blijven hangen. De buitenhaarden dragen zoveel warmte af dat u ’s avonds nooit meer hoeft te bibberen!

Dit is er mogelijk qua buitenhaarden

Veel klanten van Kaggels.nl plaatsen hun buitenhaard aan de zijkant van hun perceel, zodat de rook van het huis afwaait. Toch kiezen meer en meer klanten voor een buitenhaard onder de overkapping. Indien gewenst kan ons team u adviseren over de beste positionering voor uw inbouw buitenhaard. Ook praten we u graag bij over verdere zaken waar u rekening mee moet houden.

Doordat wij de haarden volledig zelf bouwen, hebben we er moedwillig voor gekozen om ze multifunctioneel te maken. Behalve een verhittende functie, bekleden al onze buitenhaarden ook een voedende functie. Plaats een lekker stuk vlees op het rooster, draai ‘m een paar keer om en ta-da: aan tafel! Tuinhaard Justin en tuinhaard Troy hebben ook nog een ovengedeelte, zodat u ook een pizzaatje kunt afbakken.

Een buitenhaard van cortenstaal: ijzersterk!


De haarden van Kaggels.nl zijn stuk voor stuk gemaakt van cortenstaal. Het materiaal is een samenvoeging van verschillende bestanddelen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Door de samensmelting van deze grondstoffen, is een buitenhaard van cortenstaal ijzersterk. Dit zorgt ervoor dat uw gloednieuwe haard jarenlang mee zal gaan. Eindeloos genieten dus!

De voordelen van een buitenhaard

Het aanschaffen van een buitenhaard biedt u direct enkele prettige voordelen. Natuurlijk werkt een brandende buitenhaard sfeer verhogend. Het buiten zitten met uw visite was nog nooit zo aangenaam. Daarnaast kunt u ook marshmallows roosteren boven de buitenhaard.

De buitenhaard van Kaggels.nl zijn voorzien van een barbecue rooster. Zo is uw buitenhaard ook te gebruiken als barbecue. Gedurende de hele avond kunt u zo de buitenhaard gebruiken. U start met een heerlijke barbecue en eindigt met een sfeer buitenvuurtje.

Neem contact met ons op

Wilt u wat advies inwinnen over uw potentiële aankoop? Dat mag altijd! Hoewel wij geen fysieke winkel hebben, werkt Kaggels.nl wel samen met enkele dealers waar u de haarden met uw eigen ogen kunt aanschouwen. Neem dus gerust een kijkje bij Boer in Staphorst, Nijhof in Baarn Klaver in Dokkum of ga langs bij Techniko in Ekehaar. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch of per mail te woord staan. We doen er alles aan om de perfecte haard voor u te vinden!