BBQ ring

Bent u altijd degene die uw luie stoel moet verlaten om de worstjes en speklapjes om te keren zodat het vlees aan beide kanten gaar wordt? Met de gloednieuwe BBQ ring van Kaggels.nl draagt niet alleen u zorg voor het avondmaal! Anders dan bij een gewone barbecue het geval is, kunt u het vlees bij deze bbq vuurschaal vanuit verschillende kanten omdraaien. Nodig de rest ook uit om rond de barbecue te komen staan. Dat is toch veel gezelliger dan wanneer u alleen staat te grillen? Een voor allen, allen voor één!

De voordelen van een bbq ring

Een grillring van Kaggels.nl heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een reguliere barbecue. De hitte wordt naar buiten toe verdeeld, wat ervoor zorgt dat er verschillende temperaturen voelbaar zijn. Het roosteren van stokbrood behoeft een heel ander aantal graden celcius dan wanneer u een stuk kip of vis braadt. De multifunctionaliteit van de ring is ook een ware toevoeging. Nadat u en uw familieleden voldaan zijn, kunt u de vuurschaal blijven gebruiken als vuurkorf. Ideaal toch?

Formaten bbq ringen

De BBQ ring van Kaggels.nl is een regelrechte HIT. Niet alleen vanwege de uitmuntende kwaliteit, maar ook omdat dat de naam is die de vuurschaal draagt. De HIT is in twee formaten te krijgen: 60 cm en 90 cm. De ring is op z’n best als u de zijkanten insmeert met wat zonnebloemolie nadat de schaal op temperatuur is. Koopt u een BBQ ring, dan kan het ook een leuke toevoeging zijn om er een houtopslag bij te bestellen. Deze past er erg goed bij!

Vraag advies aan team Kaggels.nl

Kaggels.nl ontstond enkele jaren geleden als idee in het Friese Wolvega vanuit eigen interesse. Wat ons betreft gaat er niets boven een heerlijke zomeravond in de tuin met een het knisperende geluid van een haard of vuurkorf op de achtergrond. Om u die ervaring ook te geven, helpen wij u graag bij het uitzoeken van een tuinhaard die bij u past. Contacteert u ons via mail of telefoon, dan doen wij ons best om u van repliek te dienen. Geen vraag is ons teveel!

Buitenhaard | Buitenkachel | Tuinhaard | Pizzaoven buiten |
Cortenstaal outdoorovens