3 redenen voor een houtgestookte pizza oven voor buiten

Soms lijkt het net alsof de hele wereld om ons heen alleen maar bezig is met gezonde voeding. Uw collega’s halen in de pauze een gembershot bij de smoothiebar op de hoek, terwijl uw buurvrouw maar niet uitgepraat raakt over de superfoods die ze iedere ochtend door haar yoghurt roert.

Per definitie geen verkeerde ontwikkeling, maar Team Kaggels.nl is van mening dat er op z’n tijd best gezondigd mag worden en er genoten mag worden van een heerlijk belegde pizza. Daarom bespreken we in dit blog een aantal redenen waarom u voor een houtgestookte pizza oven voor buiten moet gaan!

1. Meer plezier!

Bezorgdiensten winnen de voorbije jaren behoorlijk aan populariteit. Even de opties bekijken, het nummer intoetsen en binnen afzienbare tijd overhandigt de bezorger van dienst uw pizza al aan u. Misschien gemakkelijk, maar zoveel minder leuk dan wanneer u uw eigen gemaakte deegbodem in de oven schuift. Een pizza van eigen deeg is meer onvolmaakt en dat is precies waar de charme in zit. Dus vul uw voorraadkast alvast met blikjes tomatenpuree en pakken meel, zodat u straks een lekker avondkostje kunt bereiden voor het hele gezin!

2. Bijna niemand heeft het

Iedereen heeft wel een voorwerp in zijn huis waarvan anderen denken dat het super gaaf is. Een houtgestookte pizza oven voor buiten is precies zo’n attribuut! Zodra uw houtgestookte pizza oven van Kaggels.nl binnen is, zullen anderen verbaasd zijn wat zo’n buitenhaard allemaal kan. We hebben allemaal wel eens een pizza afgebakken in een normale oven, maar een Italiaanse deegbodem uit ‘eigen tuin’ is een nieuwe dimensie voor velen. Genoeg reden om er één aan te schaffen dus!

3. De pizza oven voor buiten is multifunctioneel!

Pizza’s bevatten de nodige calorieën, dus om te voorkomen dat u uitdijt raden wij u niet aan om op dagelijkse basis pizza’s af te bakken. Maar ook op de avonden dat u voor een andere maaltijd kiest, kunt u het nodige plezier beleven aan de houtgestookte pizza oven. Ze zijn namelijk zo ontworpen, dat u de pizza ovens ook gewoon als tuinhaard kunt gebruiken! Het is dus niet per sé noodzakelijk om een pizza af te bakken om lekker op temperatuur te komen in de wintermaanden!